Accesorii trenulete - pentru pasionatii de modelism feroviar si automodele

Cum cumpar


MODALITATE PLASARE COMANDA
Pentru a cumpara produsul/produsele dorite puteti sa folositi una din urmatoarele modalitati:
  • COMANDA PRIN TELEFON - Puteti plasa in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii suplimentare, folosind numarul de telefon afisat in sectiunea CONTACT.
  • COMANDA PRIN E-MAIL Puteti plasa o comanda la adresa comenzi@trenulete-accesorii.ro. In email trebuie sa specificati: - codul produsului si eventualele comentarii la adresa acestuia ; - datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa, telefon);
  • FOLOSIND FORMULARUL DE COMANDA In cazul in care doriti puteti folosi formularul de comanda din sectiunea de prezentare a fiecarui produs - Comanda rapida. Folosind acest formular puteti plasa comanda in orice moment. Pentru a fi procesata este necesar sa completati toate campurile obligatorii.
In cazul in care ati lansat o comanda, veti fii contactat in maxim 24 h prin email sau telefonic pentru confirmarea comenzii dumneavoastra.


SELECTAREA PRODUSELOR
Folositi meniul aflat pe partea stanga pentru a naviga prin categoriile de produse. Vizitati pagina de prezentare a produsului unde veti gasi informatii complete si in unele cazuri o galerie de imagini. In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati puteti folosi oricare din variantele de mai sus.


MODALITATEA DE PLATA
Puteti alege sa platiti la livrare sau prin ordin de plata. In functie de modalitatea aleasa, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.


MODALITATEA DE LIVRARE
Livrarea se face prin ... iar costul este de ... Pentru comenzi mai mari de ....


INFO
Pentru a putea folosi site-ul trenulete-accesorii.ro este necesar sa aveti activate cookie-urile si Javascript in browserul dumneavoastra.