Accesorii trenulete - pentru pasionatii de modelism feroviar si automodele

Despre noi

Totul a inceput in 1972, la magazinul Victoria ( 50 in 1 ). Surpriza a fost mare si a fost amplificata placut, cind am vazut bogatia si numarul articolelor "Trenulet electric" pentru HO si N, descoperite.

Microbul a invins instantaneu - nu se mai vindeca. De atunci am incercat tot felul de variante pentru o mini-macheta.

Intotdeauna am constatat ca nu avem tot ceea ce ne era necesar, pentru a alcatui o lume in miniatura.

Ani de zile am adunat, am pus deoparte si am combinat tot felul de scheme. Am incercat sa suplinim lipsurile cu elemente de decor, manufacturate. Poate tineretea, valurile vietii sau cine stie..., declicul nu s-a produs.

Pina in urma cu ceva timp cind am constatat ca multe din lucrarile noastre sunt mai robuste si parca ceva mai placute ochiului decit posibilitatile din comert.

Atunci am hotarit ca putem si trebuie sa incercam si noi. Este adevarat ca un liant a fost reprezentat si de primele locomotive si vagoane romanesti.

Am considerat ca se poate si trebuie sa avem si noi machete si diorame, cu elemente de decor si functii pur romanesti si am plecat la drum.

Toate produsele noastre sunt lucrate manual din alama si otel. Speram sa satisfaca ochiul si mintea colectionarului care alege produsele noastre special concepute pentru machete si diorame.

La inceput este mai greu, dar daca am pornit pe acest drum speram sa reusim si sa oferim si alte produse, care sa fie utile unei machete sau diorame pe care sa alerge, sau sa manevreze, modele de locomotive si vagoane romanesti si de ce nu si din celelalte state ale Comunitatii Europene, doar suntem o familie.


Grig's